Başkan Şahin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı

14.05.2020 - 15:05, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3633+ kez okundu.

Başkan Şahin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında; “Üretime hiç ara vermeden devam eden çiftçilerimiz; Korona Virüs (Covid-19) ile mücadele ettiğimiz şu günlerde vatandaşlarımızın sebze ve meyve ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Özveriyle tohumu toprakla buluşturan, küçük bir bebeğe bakar gibi ürünlerine bakan tüm çiftçilerimize pandemi sürecinde de bizler için üretmeye devam ettikleri için minnettarız. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun” dedi.