Odunpazarı Belediyesi kreşleri dezenfekte etti

31.05.2020 - 17:59, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3500+ kez okundu.

Odunpazarı Belediyesi kreşleri dezenfekte etti

Tüm dünyayla birlikte ülkemizde de etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında, kreşler, anaokulları ve gündüz bakım evleri, 16 Mart’ta kapatılmıştı. Aradan geçen süre sonunda ülkemizde uygulamaya alınan normalleşme planı kapsamında küçük çocuklara eğitim veren söz konusu kurumlar, 1 Haziran Pazartesi günü (yarın) yeniden açılacak. Gerçekleştirdiği çalışmalarda her zaman çocuklara öncelik veren Odunpazarı Belediyesi, başta kendi bünyesinde yer alan Ihlamurkent ve Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi olmak üzere Odunpazarı bölgesinde bulunan tüm kreşler ve anaokullarında dezenfeksiyon işlemi başlattı.

Geçen hafta Perşembe günü gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından kreş, anaokulu ve gündüz bakımevlerinin 1 Haziran 2020 Pazartesi Günü açılacağının açıklanmasının ardından kolları sıvayan Odunpazarı Belediyesi, kreş ve anaokullarında dezenfeksiyon çalışması başlattı. Dezenfeksiyon çalışmalarını yürüten Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Odunpazarı Belediyesi’ne ait Ihlamurkent ve Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni dezenfekte etti. Oyunpazarları, dezenfeksiyon çalışması öncesinde Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından detaylı bir biçimde temizlendi. Temizliğin ardından da Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Oyunpazalarının girişlerinden başlanarak tüm sınıf ve odalarını dezenfekte etti. Tüm özel kreş ve anaokulları dezenfekte edildi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Ihlamurkent ve Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin ardından hafta sonu da bölgede bulunan tüm özel kreş ve anaokullarında dezenfeksiyon çalışması yaptı. Ekipler, kreş ve anaokulların girişlerinden başlayarak, tüm sınıf ve odaları dezenfekte etti.
Tüm özel kreş ve anaokulları dezenfekte edildi