Aksu'da restoranlar ilaçlanıyor

04.06.2020 - 14:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2124+ kez okundu.

Aksu'da restoranlar ilaçlanıyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılmış olan restoran, kafe, lokanta gibi işletmeler normalleşme süreci kapsamında bazı kurallar çerçevesinde yeniden açıldı. Köftesiyle meşhur olan Aksu’da salgına karşı tedbir alan belediye bu işletmelerde dezenfektan çalışmaları gerçekleştiriyor.

Pandemi önlemleri kapsamında kapatılmış olan ve 1 Haziran itibariyle yeniden hizmet vermeye başlayan restoranlar Aksu Belediyesi’nce dezenfekte edilmeye başlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekipleri ilçedeki restoranları ilaçlayarak virüse karşı gerekli önlemleri alıyor. Aksu Belediyesi yeni normalde tedbiri elden bırakmıyor.