Osmangazi Belediyesi

Başkan Bozdoğan'dan kuruluş yıldönümü ziyareti

15.06.2020 - 17:06, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2817+ kez okundu.

Başkan Bozdoğan'dan kuruluş yıldönümü ziyareti

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Jandarma Teşkilatı'nın 181 kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Başkan Bozdoğan ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu ile bir araya geldi. Jandarma Teşkilatı'nın 181’inci kuruluş yıldönümünü tebrik eden, Başkan Bozdoğan; “Ülkemizin güvenliği için zaman kavramı gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma teşkilatımızın 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için fedakârca görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 181 Yılı kutlu olsun. Bu vesileyle vatan uğruna şehit olan tüm Kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, Gazilere şükranlarımı sunuyorum” dedi. İlçe Jandarma Komutanı Boyacıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Bozdoğan’ın bu ziyaretinin ardından görevli belediye personelleri Çamtepe gişelerinde bulunan Jandarma Kontrol noktasını ziyaret ederek burada görev yapan jandarma personeline çiçek takdim ettiler.