Osmangazi Belediyesi

Alanya Caz Günleri TRT Müzik’te

19.06.2020 - 10:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2590+ kez okundu.

Alanya Caz Günleri TRT Müzik’te

26-29 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen 16. Uluslararası Alanya Caz Günleri, TRT Müzik kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi’nden yapılan aıklamaya göre; 19 Haziran 2020 Cuma saat 23.45’te TRT Müzik kanalında, 16. Uluslararası Alanya Caz Günleri kapsamında konser veren, Tofiq Hasansoy & “Bakuba” Jazz Band konseri yayınlanacak. Tofiq Hasansoy’a Tofik Jabbarov  Perküsyon’da, Seymur Hasansoy Akordeon’da, Nijat Aslanov Piyano’da, Yevgeniy Manukhin Davul’da, Nijat Pashazade Bas  Gitar’da eşlik etmişti.