Tarsus Belediyesi’nin gelir-gider tabelası ilgi gördü

19.06.2020 - 11:13, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2218+ kez okundu.

Tarsus Belediyesi’nin gelir-gider tabelası ilgi gördü

Tarsus Belediyesi, aylık gelir gider bilgilerini gösteren dijital tabelayı şehrin yoğun olduğu alanlara yerleştirmeye devam ediyor.

Hesap verebilirlik ilkesini amaç edinen Tarsus Belediyesi, daha önce belediye tesisleri girişine yerleştirdiği gelir-gider tabelasını, şehrin belirli alanlarına da yerleştirmeye başladı. Her ayın gelir-gider bilgilerini gösteren dijital tabela uygulaması halk tarafından ilgi gördü. Tabelada; vergi gelirleri, İller Bankası payı, kira ve hizmet gelirleri, diğer gelirler ile personel giderleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü giderleri, yatırım giderleri ve diğer giderler yer alıyor.  Şeffaf belediyecilik yönetiminden asla taviz veremeyeceklerini açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “ Harcanan her bir kuruşun hesabını halkımıza veriyoruz” dedi.