Osmangazi Belediyesi

Kocaman’dan yeni normalleşme döneminde ilk nikah

23.06.2020 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2010+ kez okundu.

Kocaman’dan yeni normalleşme döneminde ilk nikah

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Covid-19 salgını sonrasında yeni normalleşme sürecinde ilk nikahını kıydı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını önlemleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde başarıyla uygulandı. 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile düğün ve nikah salonları yeniden hizmet vermeye başladı. Kocaman hediye verdi Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yeni normalleşme döneminde AK Parti kurucu belde başkanlarından Şemsi – Hülya Aktoprak çiftinin oğlu Engin Aktoprak ile Zehra-Cevdet çiftinin kızları Vildan Toprak’ın nikahlarını SEKA bahçe düğün salonunda sosyal mesafeye dikkat edilerek kıydı. Genç çiftin nikah şahitleri arasında AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’da yer aldı. Engin-Vildan çiftini tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ömür boyu mutluluklar dileyerek, hediyesini verdi.

Kocaman hediye verdi