Osmangazi Belediyesi

Başkan Çöl'den Afyonkarahisar Belediyesi'ne ziyaret

23.06.2020 - 10:48, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1936+ kez okundu.

Başkan Çöl'den Afyonkarahisar Belediyesi'ne ziyaret

Başkan Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, Ayonkarahisar Belediyesi ziyareti kapsamında, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette ortak paydamız Afyonkarahisar hakkında konuların görüşüldüğü ziyaret, karşılıklı fikir alış verişi ile devam etti. Başkan Zeybek ziyaretinin akabinde, Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine yeni başlayan Barış Dal’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Mustafa Çöl, kendisiyle istişarelerde bulundu.