Mamak Belediyesi'nin Millet Kıraathanesi görenleri güldürdü

10.07.2020 - 13:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2309+ kez okundu.

Mamak Belediyesi'nin Millet Kıraathanesi görenleri güldürdü

Mamak Belediyesi, Gülveren Parkı Millet Kıraathanesi’ni geçtiğimiz günlerde hizmete açtı. Ancak Millet Kıraathanesi, bir konteynır ve önüne konulan iki sandalyeden oluşuyor desek yeri. Acaba belediye Millet Kıraathanesi projesini yanlış mı anladı! Konu sosyal medyada da epey yoruma neden oldu. İşte Mamak Belediyesi’nin Millet Kıraathanesi için yapılan yorumlardan bazıları: - Mamak belediyeniz millet kıraathanesi açmış, koş da coş! İcraat budur, iktidarın gücü budur. Durmak yok, yolmaya devam… - Bu proje, şantiye barakasındaymışız gibi hissedebileceğimiz müthiş bir deneyim vadediyor, büyük resmi görün biraz. "Yapılacaklar listesi","Görmen lazım" gibi hesaplar da paylaşmalı. Gidip bir çay içelim diyorum ne dersiniz, özlemişsinizdir hem şantiye havasını. - Haydi kayfeye pardon konteynera. - Mamak belediye başkanı Sayın @MuratKoseMamak tan muazzam vizyon. Harika bir millet kıraathanesi. Konteynır önünde pardon kıraathane önünde harika vakit geçirebilirsiniz. - Hahaha millet kıraathanesine bak..halk ekmekmi satcanız baba orda. - İzmir sahildeki seyyar tuvaletler daha büyük. - İnşaat bitmiş de şantiye binasını kaldırmayı unutmuşlar gibi, yıl 2020.

- Mamak belediyeniz millet kıraathanesi açmış, koş da coş!

İcraat budur, iktidarın gücü budur. Durmak yok, yolmaya devam…

- Haydi kayfeye pardon konteynera.

- Hahaha millet kıraathanesine bak..halk ekmekmi satcanız baba orda.

- İzmir sahildeki seyyar tuvaletler daha büyük.

- İnşaat bitmiş de şantiye binasını kaldırmayı unutmuşlar gibi, yıl 2020.