Kocasinan'da ortaokul ve anaokulların temeli atıldı

16.07.2020 - 17:12, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2247+ kez okundu.

Kocasinan'da ortaokul ve anaokulların temeli atıldı

Kocasinan Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayırsever Osman Ulubaş tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan 24 derslikli Ortaokulu ve 8 derslikli Anaokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyük ve Güçlü Türkiye için yüzlerce projeyi hayata geçirdiklerini ve bunlardan en önemlisinin de gençler için yapılan projeler olduğunu belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, bu doğrultuda geleceğin teminatı çocukların tekli eğitime geçmesi noktasında Kocasinan’ının 17 farklı yerinde okulların yapılması için arsaların hazır hale getirildiğini ve hayırseverlerin katkılarıyla yeni okulların temellerinin atılacağını söyledi. Okulun temel atma törenine, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Savruk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Kayseri İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Kocasinan Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kayseri Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Müftüsü Şahin Güven, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayserili hayırsever iş adamı Osman Ulubaş ve ailesi ile davetliler katıldı.