Osmangazi Belediyesi

Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam

19.07.2020 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2004+ kez okundu.

Fethiye Belediyespor Alkım Ay ile devam

2019 - 2020 basketbol sezonunun yarım kalması nedeniyle Süper Lig kapısından dönen Fethiye Belediyespor basketbol takımı yeni sezonda da başantrenör olarak Alkım Ay ile devam ediyor.

Geçen sezon oynanan 24 maçta 19 galibiyet alarak sezonun oynanabilen 12 haftasını lider geçen ve tüm basketbol camiasının sempatisini kazanan Fethiye Belediyespor bu sezon da yoluna Alkım Ay ile devam etme kararı aldı. Başantrenör Alkım Ay, daha önce Muğla Ormanspor, Fethiye Gençlikspor ve Fethiye Basketbol'da başantrenör olarak görev almıştı. Alkım Ay, Fethiye Belediyespor'dan önce Bornova Belediyespor'da görev yapıyordu. Fethiye Belediyespor, basketbol otoriteleri tarafından bu sezon da Türkiye Basketbol Ligi'nin iddialı takımları arasında gösterilirken, takımdan ayrılacak ve katılacak oyuncular merakla bekleniyor.