Başkan Bilgin'den sıkı pazarlık

29.07.2020 - 17:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2770+ kez okundu.

Başkan Bilgin'den sıkı pazarlık

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Valisi Salih Ayhan, kurban pazarını ziyaret ederek besicilerle sohbet etti. Kurban pazarında satıcı ve alıcılara tek kullanımlık hijyen seti hediye eden Başkan Bilgin sosyal mesafeli pazarlığa katılarak arabuluculuk yaptı.

Hava alanı yolu yakınlarına Sivas Belediyesi tarafından kurulan Kurban Pazarı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe, hijyen ve maske konusunda vatandaşları uyararak Vali Salih Ayhan ile birlikte tek kullanımlık hijyen seti dağıttı. Sivas Hayvan Pazarına Koronavirüs tedbirleri kapsamında maskesiz vatandaş alınmıyor. Sosyal mesafe ve hijyen ise en çok önem verilen unsurlar arasında yerini aldı. Diğer taraftan salgın nedeniyle pazarlık anında yapılan el sıkışmalı pazarlık dönemi de sona erdi. Hayvan sahipleri ile müşteriler arasında bayrama günler kala yapılan satış işlemlerinde sıkı pazarlıkların yapıldığı görüldü. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Valisi Salih Ayhan’da alıcı ve satıcılar arasındaki sıkı pazarlıklarda arabulucu oldu. Sosyal mesafeli ve değnekli pazarlıkta alıcı ve satıcı anlaşamayınca arada kalan ücreti Başkan Bilgin ve Vali Ayhan ödeyerek pazarlığı sonlandırdılar.