Sosyal mesafeli bayramlaşma

04.08.2020 - 13:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2134+ kez okundu.

Sosyal mesafeli bayramlaşma

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Kurban Bayramı sonrası ilk mesaide personeli ile bayramlaştı. Ekibi ile birlikte tek tek birimleri gezerek personelinin bayramını kutlayan Başkan Esen “ Sizlerle birlikte Çankırı’ya hizmet etmekten gurur duyuyorum.” dedi.

Devam eden pandemi süreci geleneksel bayramlaşma şeklini de etkiledi. Çankırı Belediyesi’nin dini bayramlar sonrasında gerçekleştirdiği bayramlaşma ritüeli, bu kez makamda değil birimlerde devam etti. Ekibi ile birlikte birimleri dolaşan Esen, sosyal mesafe kuralına uyarak personelini çalışma alanlarında ziyaret etti. Bayramlarını kutlayan Esen, tüm çalışanlarını corona virüs tehlikesine karşı bir kez daha uyardı.