Osmangazi Belediyesi

Cankurtaranlar görev başında

10.08.2020 - 09:20, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3376+ kez okundu.

Cankurtaranlar görev başında

Çanakkale Belediyesi'nin hem kent merkezi hem de mücavir alanlarında bulunan mavi bayraklı plajlarında kentlilerin güvenliği adına haftanın 7 günü cankurtaranlar tarafından nöbet tutuluyor. Çanakkale kent merkezinde yer alan Barış Plajı ile mücavir alanlardaki Güzelyalı Halk Plajı, Güzelyalı Piknik Alanı ve Dardanos Halk Plajı, uzun süredir Çanakkaleli vatandaşların özellikle yaz aylarında sıklıkla kullandıkları favori mekanlarının başında geliyor. Plajlarda yer alan güvenlik ve bilgilendirme levhalarının yanı sıra, sezon boyunca da cankurtaranlar özellikle denize giren kentlilerin can güvenliği adına hizmet veriyor. Plaj ve yüzme kurallarına uyulması konusunda uyarıyor Haftanın yedi günü görevde olan cankurtaranlar, olası tehlike veya acil durumlara ilişkin plajlarda bulunuyor. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde plajlarda da bu sürece uygun düzenlemeler yapılırken, cankurtaranlar da zaman zaman anonslar gerçekleştirerek, kentlileri kendi güvenlikleri için hem sosyal mesafeye hem de plaj ve yüzme kurallarına uyulması konusunda uyarıyor.

Plaj ve yüzme kurallarına uyulması konusunda uyarıyor