Osmangazi Belediyesi

Yalova'da pazar yerine ücretsiz servis

10.08.2020 - 12:08, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2499+ kez okundu.

Yalova'da pazar yerine ücretsiz servis

Yalova Belediyesi, Salı günleri Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan Nedret Ayaz 2.Kapalı Pazaryeri için hayata geçirilen ücretsiz servisleri yeniden halkın hizmetine açıyor. Pandemi nedeniyle ara verilen servisler, yeni normal düzene geçilmesinin ardından ilk servisine yarın başlayacak. Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını kolay ulaşabilmeleri için servisler her saat başı olarak hizmet verecek. Saat 14.00-20.00 arası hizmet verecek servislerin hareket noktası Dere Mahallesi olacak. Yalova Belediyesi tarafından konulan servis ücretsiz olarak vatandaşları gün boyu pazaryerine götürerek ring seferleri yapacak.