Başkan Erdem'in acı dolu günü

15.08.2020 - 12:45, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3339+ kez okundu.

Başkan Erdem'in acı dolu günü

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in kardeşi Hakan Albayrak (49) kalp krizi sonucu vefat etti.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve  yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamayan Hakan Albayrak dün gece 14.08.2020  gece saatlerinde hayatını kaybetti. Haberi alan Başkan  Erdem ve ailesi ve tüm belediye personeli, Ayas/Yumurtalık devlet hastanesine akın etti.  Hastanede vefat haberini alan Hülya Erdem üzüntü içerisinde  gözyaşlarını tutamadı. Hakan Albayrak'ın  Cenazesi  15.08.2020  (Bugün) Yumurtalık Devlet hastanesinden alınarak, ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra   Ceyhan asri  Mezarlığı’nda defnedilecektir.