Osmangazi Belediyesi

Kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

16.08.2020 - 10:03, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2590+ kez okundu.

Kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Adıyaman Belediyesi, şehrin yaşam kalitesini artırma hedefi doğrultusunda yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce şehrin dört bir yanında yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam ederken, bir yandan da kaldırım faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, şu sıralar Altınşehir Mahallesi’nde kaldırım düzenleme ve döşemesi gerçekleştiriliyor. Daha önce asfaltlanan 3037 Sokak ve civarındaki yollar, bir bir kaldırımlarla buluşturuluyor. Yetkililerden yapılan açıklamada; “Altınşehir Mahallemizde daha önce asfaltlamasını yaptığımız sokaklarda, kaldırım düzenleme ve döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki faaliyetlerimizi kısa sürede bitirerek, altyapısı ve kaldırımı tamamlanan sokaklarımızı vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız” şeklinde bilgi verildi.