Osmangazi Belediyesi

Şatırlar'daki seyir tepesine renkli merdiven

18.08.2020 - 09:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3263+ kez okundu.

Şatırlar'daki seyir tepesine renkli merdiven

Saruhanlı'nın Şatırlar mahallesindeki seyir tepesine, vatandaşların rahatça çıkabilmesi için Saruhanlı Belediyesi tarafından merdiven yapıldı.   Belediye Başkanı Zeki Bilgin, geçtiğimiz haftalarda mahalleyi ziyaret etmiş ve seyir tepesinde incelemelerde bulunmuştu. Mahallenin gençleri seyir tepesinin düzenlenmesi ve buraya merdiven yapılması için Başkan Bilgin'den talepte bulunmuştu. Bilgin de gençlerin bu isteğini karşılıksız bırakmadı. Bilgin'in Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vermesi üzerine bölgede çalışma başlatılan çalışmalar sona erdi. Şatırlar Mahallesi Muhtarı Gürcan Eroğlu, mahallesinde hayata geçirilen yatırımlarından dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.