Osmangazi Belediyesi

Yangın mağduru ailelere destek

31.08.2020 - 11:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2296+ kez okundu.

Yangın mağduru ailelere destek

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangınında evleri ve hayvanları zarar gören vatandaşlara destek oldu.

Ceyhan Belediyesi yangından etkilenen mahallelere destek olmak için yardım kolisi düzenledi. İçinde battaniye, çocuk kıyafetleri, çocuk ayakkabısından oluşan yardım kolileri hazırlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Chp İl Yönetimi ve Kadın Kolları ile dağıtıldı. Başkan Erdem; “Vatandaşlarımıza Desteklerimiz Sürecek” Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Evleri yanan vatandaşlarımıza  hazırlanan yardım kolilerini dağıtmaya başladık. Ceyhan Belediyesi  olarak her türlü felaketten etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Ailelerimizin dertlerini dinledik, elimizden geleni yapmak için onların acısına ortak olduk. Vatandaşlarımıza desteklerimiz sürecektir.Tüm  Kozan Halkına tekrardan geçmiş olsun ve bir daha yaşatmasın" dedi.

Başkan Erdem; “Vatandaşlarımıza Desteklerimiz Sürecek”