Osmangazi Belediyesi

Başkan Çöl KPSS'ye girecek olanlara başarılar diledi

06.09.2020 - 09:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2820+ kez okundu.

Başkan Çöl KPSS'ye girecek olanlara başarılar diledi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 6 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’na gireceklere başarılar diledi. Başkan Çöl mesajında; “Ülkemiz genelinde yapılacak olan ve birçok insanımıza istihdam sağlayacak olan KPSS sınavında ilçemiz Sandıklımızdan ve memleketimizin her köşesinden başarılı olmak için ter dökecek bütün kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 6 Eylül Pazar günü yani yarın yapılacak olan KPSS sınavına girecek olan tüm adaylara başarılar diliyor, inşallah sıkıntısız bir şekilde sınavdan başarı ile geçerek kendi geleceklerini tayin ederler.” dedi.