Osmangazi Belediyesi

O mahallede deplase çalışması yapıldı

07.09.2020 - 15:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2547+ kez okundu.

O mahallede deplase çalışması yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), eskiden döşenen içme suyu hatlarının vatandaşlara verdiği rahatsızlığı önleme adına yenileme ve deplase çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), eskiden döşenen içme suyu hatlarının vatandaşlara verdiği rahatsızlığı önleme adına yenileme ve deplase çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve sokaklarda eskiden düzensiz bir şekilde döşenen içme suyu hatlarının bahçe vb. gibi alanlarda bulunmasının patlaklara neden olduğunu bildiren Genel Müdürlük, içme suyu hatlarının bağlantı şebekelerinde ve etrafında bulunan alanların imara açık olan bölgelerinde sorun olan kısımların iptal edilerek deplase yapıldığını aktardı. Arsuz ilçesine bağlı Haymaseki Mahallesi’nde bulunan şebeke hattında sürekli arızalar meydana gelmesi üzerine çalışma yapan HATSU, bölgeden geçen şebeke hattının iptal edilerek ana şebekeye deplase edilmesi için 63’lük borular ile 160 metre yeni içme suyu hattının döşendiğini ve abone bağlantılarının yapıldığını açıkladı.