Altyapı voleybolcular doludizgin çalışıyor

08.09.2020 - 11:36, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2898+ kez okundu.

Altyapı voleybolcular doludizgin çalışıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol altyapı takımımız, koronavirüs tedbirlerine uyarak hijyenik koşullarda antrenmanlarını sürdürüyor. 2020-2021 sezonu öncesinde hazırlıklarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol altyapımız, Tevfik Lav Spor Tesisleri'ndeki spor salonunda antrenmanlarını sürdürüyor. Altyapı Voleybol Antrenörümüz Caner Doğançay yönetiminde yoğun bir hazırlık süreci geçiren altyapı voleybolcularımız, yeni sezonu grup liderliği ve şampiyonlukla taçlandırmayı hedefliyor. Antrenmanlar hakkında bilgi veren Altyapı Voleybol Antrenörümüz Caner Doğançay, "Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında sporcularımızın sağlığını korumaya yönelik tedbirler ışığında çalışmalarımıza başladık. Antrenman programımız dahilinde yoğun bir hazırlık dönemi içerisindeyiz. Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak alt yaş kategorilerinde mücadele ederek başarılı sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.