Osmangazi Belediyesi

Ata 1 Cadde’de içmesuyu çalışması

22.09.2020 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2787+ kez okundu.

Ata 1 Cadde’de içmesuyu çalışması

Çorum Belediyesi, yapılaşmaların tamamlandığı bölgelerde yeni açılan yolların asfaltını dökmeden önce altyapısını yapıyor.

Çorum Belediyesi, yapılaşmaların tamamlandığı bölgelerde yeni açılan yolların asfaltını dökmeden önce altyapısını yapıyor. Şehir genelinde alt ve üstyapı çalışmalarını kararlılıkla yürüten Belediye, yeni yerleşim bölgelerinden olan Ata 1.Cadde’de içmesuyu hattı çalışması yapıyor. “Ata 1.Caddemizdeki çalışmamızda yeni teknolojiyle üretilmiş ve kullanım ömrü uzun olan 420 metre uzunluğunda 160’lık polietilen boruları kullanıyoruz.” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "Parsel bağlantılarını da yaptığımız çalışmamızı en kısa sürede tamamlayıp caddemize içme suyunu ulaştırmış olacağız." dedi.