Osmangazi Belediyesi

HES Kodu uygulamasına hızlı geçiş

23.09.2020 - 16:13, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2694+ kez okundu.

HES Kodu uygulamasına hızlı geçiş

Bandırma Belediyesi HES Kodu uygulamasına hızlı geçiş yaptı.

Bandırma Belediyesi HES Kodu uygulamasına hızlı geçiş yaptı. Covid-19 Salgınıyla mücadele kapsamında Balıkesir Hıfzıssıhha Kurulu'nun 22 Eylül tarihli kararı üzerine Balıkesir ilçelerle birlikte tüm il genelinde vatandaşlarımızın tüm kamu kurum ve kuruluşlarında her türlü işlemleri için HES KODU almasını zorunlu hale getirdi. Bu karar üzerine Bandırma Belediyesi Hizmet Binasında HES Koduna sahip vatandaşlarımızın girişlerine olanak sağlayan hizmet sürecine başladı. Vatandaşlarımız, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden veya SMS ile HES Kodunu alarak Belediyemizde sıra beklemeden girişlerini yapabilier.
Bandırma Belediyesi HES Kodu uygulamasına hızlı geçiş yaptı.