Manisa Büyükşehir Belediyespor'da görev dağılımı yapıldı

05.10.2020 - 13:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1414+ kez okundu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da görev dağılımı yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor'umuzun geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan genel kurulunda göreve gelen Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni yönetim kurulunun görev dağılımı da belli oldu.   Manisa Büyükşehir Belediyespor'umuz 28 Eylül'de gerçekleştirilen olağan genel kurulu ile kulüp başkanlığına Mehmet Güzgülü seçildi. Genel kurulun ardından göreve gelen Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerimiz ilk toplantısını Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerimizin görev paylaşımı yapıldı. Buna göre Mehmet Güzgülü başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu:   Mehmet Güzgülü              Başkan   Hakan Kadayıfcılar           Başkan Yardımcısı (Atıcılık ve Avcılık – Okçuluk Şube Sor.)           Bora Çaylan                      Genel Sekreter (Basketbol – Voleybol Şube Sor.)   Gökmen Aytaç                  Medya ve İletişim Sorumlusu (Cimnastik Şube Sor.)   Onur Baylan                     Taraftar ve Halkla İlişkiler Sorumlusu (Badminton Şube Sor.)   Özcan Nalbantlar              Sağlık İşleri Sorumlusu (Futbol Alt Yapı – Tenis Şube Sor.)       Bülent Karakurt                (Basketbol – Voleybol Şube Sor.)   Fikret Taşçı                       Yönetim Kurulu Üyesi (Futbol Şube Sor.)   Orhan Haşim Elmalı          Spor Okulları Sorumlusu (Dağcılık – İzcilik – Judo – Yüzme Şube Sor.)   Engin Altun                       Taraftar ve Halkla İlişkiler Sorumlusu (Judo Şube Sor.)   Velihan Yumrukaya           (Atletizm – Motor Sporları Şube Sor.)   Ali Caner Vatansever        Tesisler Sorumlusu ( Cimnastik Şube Sor.)

Mehmet Güzgülü              Başkan

Gökmen Aytaç                  Medya ve İletişim Sorumlusu (Cimnastik Şube Sor.)

Bülent Karakurt                (Basketbol – Voleybol Şube Sor.)

Fikret Taşçı                       Yönetim Kurulu Üyesi (Futbol Şube Sor.)

Velihan Yumrukaya           (Atletizm – Motor Sporları Şube Sor.)

Ali Caner Vatansever        Tesisler Sorumlusu ( Cimnastik Şube Sor.)