Osmangazi Belediyesi

Sorunlar bir bir çözülüyor esnafın yüzü gülüyor

09.10.2020 - 14:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2449+ kez okundu.

Sorunlar bir bir çözülüyor esnafın yüzü gülüyor

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, yeni asfaltlama yapılacak güzergahlarla alakalı minibüsçü esnafını ziyaret etti. Başkan Vekili Tutuk’a ziyarette Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de eşlik etti. Yalova’da başlatılan değişimlerle ilgili minibüsçü esnafını bilgilendiren Başkan Vekili Tutuk, Yalova Belediyesi olarak esnafın her zaman yanında olacağını bildirdi. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, minibüsçü esnafının çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda önemli adımlar atıldığını da kaydetti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunan görüşmede çalışmaların ivedilikli bir şekilde sürdüreceği bildirildi. Minibüsçü esnafı yapılan yeni düzenlemelerle ilgili emeklerinden dolayı Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a teşekkür etti. Görüşme sonrası Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve minibüsçü esnafı toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.