Osmangazi Belediyesi

Yeni meskenler için atık su hattı

21.10.2020 - 15:46, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1722+ kez okundu.

Yeni meskenler için atık su hattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra eğitim öğretim kurumları, ibadethaneler ve yeni meskenlerin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Çevremizi sağlıklı ve yaşanabilir şekilde gelecek nesillere aktarmak adına çalışmaların devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi Çekmece Caddesi’nde yeni yapılan meskenler için atık su hattının döşendiğini belirtti. Çalışma kapsamında 200’lük beton borularla 160 metre yeni kanal hattı çalışması gerçekleştirildiğini aktaran HATSU, yürütülen çalışma sayesinde sağlık açısından oluşabilecek tehlikelerin ve kötü kokuların önüne geçildiğini açıkladı. Yapılan hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerine teşekkür etti.