Osmangazi Belediyesi

Doğaseverler sonbaharı Beyşehir’de yaşıyor

26.10.2020 - 17:03, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1198+ kez okundu.

Doğaseverler sonbaharı Beyşehir’de yaşıyor

Doğaseverler sonbaharın gelmesiyle Beyşehir’in eşsiz doğasında yürüyüş etkinliği düzenledi.

Beyşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen sonbahar yürüyüşünde onlarca doğasever Akçabelen Kağnı yolu ve Gölcük yaylası yürüyüşünde bir araya geldi. Korona virüs (COVİD – 19) salgınına karşı gerekli tedbirlerin alınmasının ardından katılımcılar, Akçabelen mahallesi üzerinden tarihi kağnı yolu ve Gölcük yaylasından geçerek toplamda 8 kilometrelik yürüyüş yaptı. Doğaseverler zaman zaman sonbahar mevsiminde kuru yaprakların oluşturduğu renk cümbüşünü fotoğraflama imkânı da buldu.