Osmangazi Belediyesi

Dere temizliği çalışmaları devam ediyor

27.10.2020 - 09:35, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1397+ kez okundu.

Dere temizliği çalışmaları devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde sel ve taşkınlar yaşanmaması amacıyla önlemler almaya devam ediyor. Hatay’ın 15 ilçesinde ani yağışların etkisi ile oluşabilecek sel riski ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla kentin çeşitli noktalarında çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi’nde dere temizliği çalışmaları gerçekleştiriyor. Büyükşehir ekipleri, dere temizliği çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde devam ettiklerini bildirdi.