Paşakent Mahallesi pırıl pırıl oldu

27.10.2020 - 11:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2766+ kez okundu.

Paşakent Mahallesi pırıl pırıl oldu

Yalova Belediyesi ekiplerince mahallelerde yapılan kapsamlı temizlik çalışmaları, bu hafta Paşakent Mahallesi’nde devam etti. Yabani ot temizliği, çöp konteynerlerinin ve durakların yıkanması, yolların tazyikli su ile temizlenmesi, ağaçların budanması ve mıntıka temizliğinin ardından Paşakent Mahallesi pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. İhtiyaç duyulan noktalarda da bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Yapılan temizlik çalışmaları için mahalle sakinleri Yalova Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Çalışmaların periyodik olarak diğer mahallerde de devam edeceği ekipler tarafından bildirildi.