Osmangazi Belediyesi

8 itfaiye personeli görevde yükselecek

03.12.2020 - 11:07, Güncelleme: 03.12.2020 - 11:07 2001+ kez okundu.

8 itfaiye personeli görevde yükselecek

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli 14 İtfaiye personeli görevde yükselme sınavına girdi. Sınavda başarılı olan 8 personel görevinde yükselecek. Yalova Belediyesi’nin yanı sıra Altınova ve Çiftlikköy Belediyelerinden de itfaiye personelinin katıldığı sınava toplam 20 itfaiyeci iştirak etti. Yalova Meslek Yüksek Okulu Safran Yolu Yerleşkesi, YÜSEM’de gerçekleştirilen sınava göre Yalova Belediyesinden sınava giren 14 personelinin8 tanesi sınavda başarılı olarak görevinde yükselecek. Sınav sonuçlarına göre İtfaiye Müdürlüğü personellerinden 7’si çavuş, 1’i ise amirlik görevine yükselmeye hak kazanacak.

Yalova HABERİ