Sandıklı Belediyesi'nin borç yapılandırması başladı

08.12.2020 - 15:39, Güncelleme: 08.12.2020 - 15:39 1683+ kez okundu.

Sandıklı Belediyesi'nin borç yapılandırması başladı

Sandıklı Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlara kolay sağlanması açısından borçlarını yapılandırarak, taksitler halinde ödemelerine olanak sağlayacak 7256 sayılı kanun yürürlüğe girdi. Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren kanun sayesinde belediyeye borcu olan vatandaşlar, 31/12/2020 tarihine kadar Sandıklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yada E-Belediye hizmetinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilirler. Belediyeye Emlak, ÇTV, Su, Vergi Borcu, İlan reklam ücreti gibi benzeri borcu olan mükallefler Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bizzat başvuru yaparak yada https://ebelediye.sandikli.bel.tr/webportal/ linkinden yapılandırma yapabilirler.