İstanbul Caddesi'ne bağlanan sokakların yaya çizgileri çizildi

08.12.2020 - 17:10, Güncelleme: 08.12.2020 - 17:10 2418+ kez okundu.

İstanbul Caddesi'ne bağlanan sokakların yaya çizgileri çizildi

Uzun yıllar sonra asfaltı yenilenen İstanbul Caddesi’ne bağlanan sokakların yaya çizgileri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda çizildi. Yalova Belediyesi ekipleri, uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde birçok hizmeti gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi yaya trafiğinin düzenli bir şekilde işlemesini sağlayan yaya geçidi çizgilerinin çizilmesi oldu. Asfaltlama çalışmaları sonrası ve zamanla hava koşullarına bağlı olarak silinen noktalardaki yaya çizgileri yapılan 2 gün planlama dahilinde hızlı bir şekilde yenilendi.

Yalova HABERİ