Can dostlarına mama desteği sürdürülüyor

15.02.2021 - 13:34, Güncelleme: 15.02.2021 - 13:34 1923+ kez okundu.

Can dostlarına mama desteği sürdürülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle beslenme imkanları azalan can dostlarımıza mama desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uygulama ile kentin muhtelif noktalarına mama bırakıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında beslenme imkanları azalan can dostlarımıza Manisa Büyükşehir Belediyesi destek olmaya devam ediyor. Pandemi süresince sokaktaki can dostlarımızı unutmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, boşalan sokaklarda beslenme imkânı azalan sokaktaki can dostlarımız için kentin muhtelif alanlarına mama bırakılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda can dostlarımızın sağlık durumları da kontrol ediliyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığından yapılan bilgilendirmede sokaktaki can dostlarımızın beslenmelerinde olumsuzluk yaşanmaması adına Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenli olarak mama desteğine devam edeceği belirtildi.