Çankırı Zabıtası taksicileri dinledi

26.02.2021 - 09:57, Güncelleme: 26.02.2021 - 09:57 3051+ kez okundu.

Çankırı Zabıtası taksicileri dinledi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehir merkezindeki taksi duraklarını dolaşarak taksicilerin istek, öneri ve şikâyetlerini dinledi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı üzerine çalışma programına alınan ziyarette taksicilerin sıkıntıları tek tek not alındı. Çankırı Belediyesi Zabıta Ulaşım Ekipleri, taksici esnafının sorunlarını dinledi.  Şehir merkezindeki 14 taksi durağını ziyaret eden ekipler, hem denetim dönemlerindeki beklentilerini söyledi hem de taksicileri dinledi. İstek ve önerileri not alan yetkililer, özellikle şehir dışından gelen ziyaretçilere şehir ile ilgili olumlu ve güzel bir imaj çizecek esnaflardan birisinin de taksiciler olduğunu vurgulayarak yapılan istişarenin sonunda bir rapor oluşturularak Başkan Esen’e sunulacağını kaydetti.