Osmangazi Belediyesi

Selendi’de 8 mahallede 4 km dere temizlik çalışması yapıldı

01.03.2021 - 15:58, Güncelleme: 01.03.2021 - 15:58 2492+ kez okundu.

Selendi’de 8 mahallede 4 km dere temizlik çalışması yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerindeki 8 mahallede 4 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Selendi ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince dere temizlik çalışması yapıldı.  İlçe merkezinde Zafer, Kurtuluş, Fatih Mahallelerinden geçen iki ayrı dere ile köyden mahalleye dönüşen İnnice, Yakuplar, Beypınar, Mıdıklı ve Avlaşa Mahallelerinden geçen köy içi derelerinde toplam 4 kilometre dere temizlik işi hayata geçirilerek yağışlı havalarda yaşanabilecek olası taşkınlara karşı önlem alındı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar hizmetten memnun İlçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerindeki 8 mahallede yapılan temizlik çalışması sonrasında mahalle muhtarları ve vatandaşlar yapılan iş için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar hizmetten memnun