Osmangazi Belediyesi

Kartepe’nin sivil toplum merkezi tamamlanıyor

04.03.2021 - 12:31, Güncelleme: 04.03.2021 - 12:31 2671+ kez okundu.

Kartepe’nin sivil toplum merkezi tamamlanıyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile yapımına başlanan Sivil Toplum Merkezi Hizmet Binası bitme noktasında geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Etüt Proje Müdürlüğü tarafından Kent Meydanı’nda bulunan Kaymakamlık binası yanında yapımına başlanan Sivil Toplum Merkezi Hizmet Binası çalışmalarında sona gelindi. Modern bina Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yapılan Sivil Toplum Merkezi (STM) iki katlı olarak sosyal donatılarla birlikte toplam 360 metre kare olarak inşa edildi. Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çevre düzenlemesinin tamamlanması sonrasında STM içerisinde Kartepe Ziraat Odası ve Kartepe Muhtarlar Derneği de hizmet vermeye başlayacak. Merkezi Konumda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Sivil Toplum Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrasında Başkan Kocaman “Kartepemiz Sivil Toplum Merkezi Hizmet Binamız kısa zamanda çevre düzenlemelerinin tamamlanması sonrasında hizmete açılacaktır. Fonksiyonel bir yapı olmasını amaçladık. Merkezi konumuyla hemşehrilerimize kolaylık sağlayacaktır. Zaman içerisinde ihtiyace binaen STK’larımıza hizmete sunacağız” açıklamasında bulundu.

Modern bina

Merkezi Konumda