Osmangazi Belediyesi

Esenyurt Belediyesi sokak hayvanlarına mama ve su desteğini sürdürüyor

10.03.2021 - 14:34, Güncelleme: 10.03.2021 - 14:34 1928+ kez okundu.

Esenyurt Belediyesi sokak hayvanlarına mama ve su desteğini sürdürüyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde sokak hayvanlarının bulunduğu yerlere mama ve su takviyesi yapmaya devam ediyor. Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanları için belirlenen besleme noktalarına mama ve su bırakarak destek olmaya devam ediyor. 43 mahalledeki besleme alanlarının temizliğini de yapan ekipler, sağlık sorunu olan hayvanları barınaklara götürerek tedavilerini sağlıyor. Sokak hayvanlarının yoğunluk gösterdiği yerlere de hava şartlarından etkilenmemeleri için yeni kulübeler bırakılıyor.