Küçükmangıt 10 yıl sonra asfalta kavuştu

21.04.2021 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:42 4088+ kez okundu.

Küçükmangıt 10 yıl sonra asfalta kavuştu

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Küçükmangıt Mahallesi’nde yoğun mesai harcayarak 10 yıldır yapılmayan sorunu çözüme kavuşturdu. Küçükmangıt mahallesi ve bir çok mahallede asfalt çalışmaları devam ediyor. Ceyhan Belediyesi ekipleri, hafta sonu sokağa çıkma yasağında Küçükmangıt Mahallesi’ni asfaltlayarak vatandaşların takdirini topladı. Ceyhan’ın kırsal mahallelerini şehir merkezi kadar önemsediklerini ifade eden Başkan Erdem, “Ceyhan merkez mahallelerimizde su ve alt yapı çalışmaları devam ederken, kırsalda uzun yıllar hizmet bekleyen mahallelerimize giderek hizmet seferberliği yapıyor, yollarını asfaltlıyor, park ve bahçelerin bakımını yapıyor ve vatandaşlarımızın isteklerini, taleplerini dinliyoruz” dedi. Küçükmangıt Mahallesi’nde tüm evleri dolaşan kadın eli ekibi talepleri not alırken, Başkan Hülya Erdem sahada çalışmaları takip etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Erdem, hafta sonlarını kırsalda bulunan mahallelere ayırdığını, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini ifade etti.