Çocuklar online bağlantıyla makam koltuğuna oturdu

23.04.2021 - 12:04, Güncelleme: 23.04.2021 - 12:04 4263+ kez okundu.

Çocuklar online bağlantıyla makam koltuğuna oturdu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuklarını ve görevlerini online bağlantılarla öğrencilere bıraktı. Tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de tehdit eden koronavirüsle mücadele sürerken, uzaktan devam eden eğitim ve öğretim hizmetleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramındaki geleneksel makam devir teslim törenlerini de etkiledi. Eyüpsultan'da Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamları, online olarak öğrencilere bırakıldı. Bu kapsamda, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in makamına Eyüpsultan İslambey İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ahmet Hilmi Yıldırım, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara'nın makamına da Eyüpsultan Halid Derviş İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi Fatma Betül Tübcil oturdu.