Osmangazi Belediyesi

Ankara Gölbaşı'da yemek ve koliler sahiplerine ulaştırılıyor

27.04.2021 - 16:34, Güncelleme: 27.04.2021 - 16:34 3655+ kez okundu.

Ankara Gölbaşı'da yemek ve koliler sahiplerine ulaştırılıyor

Ankara'da Gölbaşı Belediyesi, salgın nedeniyle risk grubunda bulunan vatandaşlara, işlerini kaybedenlere, sağlık çalışanlarına ve yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine iftar yemeklerini ve gıda kolilerini ulaştırıyor.

ANKARA (İGFA) - Gölbaşı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeklerini ve gıda kolilerini ulaştırmaya devam ediyor. Hijyene ve özellikle 65 yaş üstü vatandaşlara ulaştırılmasına özen gösteren belediye ekipleri, yemek dağıtımının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini, gıda kolilerinin ise her dönem düzenli olarak vatandaşlara ulaştırılacağını duyurarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların kendilerine ulaşmalarını istedi.   Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan başladığı günden bu yana 2 bine yakın kolinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını belirterek, yardım kolilerinin daha fazla Gölbaşılı vatandaşa ulaştırılacağını kaydetti.