Osmangazi Belediyesi

Başkan Çöl engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

17.05.2021 - 10:39, Güncelleme: 17.05.2021 - 10:39 2349+ kez okundu.

Başkan Çöl engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan Bayramında Engelli Bakım Merkezi’nde bulunan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak bayramlarını kutladı. Ülkenin çeşitli yerlerinden Engelli Bakım Merkezini tercih eden vatandaşların bayramlarını tebrik ederek kendileriyle sohbetlerde bulunan Başkan Mustafa Çöl, kendilerinin dilek, istek ve temennilerini dinleyerek, Pandemi döneminin en kısa zamanda biterek, normal yaşantıya dönmek istediklerini belirttiler. Engelli vatandaşlar Başkan Mustafa Çöl’ün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Ramazan Bayramı’nda kendilerini unutmadıkları ve yanlarında oldukları için bolca dua ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler.