Osmangazi Belediyesi

Vatandaş istedi İzmit Belediyesi 1 saatte pırıl pırıl yaptı

17.05.2021 - 14:19, Güncelleme: 17.05.2021 - 14:19 2421+ kez okundu.

Vatandaş istedi İzmit Belediyesi 1 saatte pırıl pırıl yaptı

Tam kapanma döneminde dahi canla başla çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın talebi üzerine Turgut Mahallesi’nde Büyükşehir’e ait tesis içindeki parkı kendi sorumluluk alanı olmamasına rağmen 1 saat içinde temizleyerek, pırıl pırıl yaptı.

Tam kapanma döneminde dahi canla başla çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın talebi üzerine Turgut Mahallesi’nde Büyükşehir’e ait tesis içindeki parkı kendi sorumluluk alanı olmamasına rağmen 1 saat içinde temizleyerek, pırıl pırıl yaptı Tam kapanma döneminde halkın sağlını korumak adına fedakarca çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşın her talebine anında yanıt veriyor. İzmit Belediyesi ekiplerinin özverili çalışması büyük beğeni toplarken Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları son olarak vatandaş talebi üzerine Turgut Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Çınaraltı Sosyal Tesisleri’ni görev sorumluluğunda bulunmamasına rağmen tertemiz yaptı. 1 SAAT İÇİNDE PIRIL PIRIL OLDU Bölgede yaşayan bir vatandaşın talebi üzerine Turgut Mahallesi’ne giden İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri uzun süredir bakımsız kaldığı belirtilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çınaraltı Sosyal Tesisleri’ni 1 saat içinde temizleyerek pırıl pırıl yaptı. Bölge halkı, anında yapılan çalışma sonrası çocuklarının daha temiz bir parkta oynamasını sağlayan İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, tebrik etti.

1 SAAT İÇİNDE PIRIL PIRIL OLDU