Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Hırvat Milli Smaçör ile anlaştı

21.06.2021 - 13:12, Güncelleme: 21.06.2021 - 13:12 2713+ kez okundu.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Hırvat Milli Smaçör ile anlaştı

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, yaptığı önemli transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çukurova’nın Sultanları son olarak Hırvatistan Milli Takımının smaçörü Luciya Mlinar ile anlaştı. Avrupa Altın Lig’de ikinci olan Hırvatistan’ın milli takım kampında başarılı oyuncuyla sözleşme imzalandı. Sultanlar Ligi hedefiyle takımı Mustafa Umut Uysal’a emanet ettikten sonra birçok oyuncuyla anlaşan Çukurova Belediyesi SK’nın yeni oyuncularından Nursevil, Ezgi, Dilara ve Sude Türkiye Milli Takımı deneyimi olan sporcular olarak dikkat çekiyor. Yeni transferlerden İvonkina da Rusya U 20 milli takımında görev yapıyor. Güçlü oyunculardan kurulu kadrosuyla dikkat çeken Çukurova Belediyesi SK,  bu sezon Sigorta Shop Türkiye 1. Kadınlar Ligi’nin favorisi olarak gösteriliyor. Hırvatistan Kadın Milli Takımı Çukurova Belediyesi SK’nın anlaştığı Lucija Mlinar’lı kadrosuyla geçtiğimiz günlerde oynanan finalde Bulgaristan’a kaybetmiş ve Avrupa Altın Lig’de ikinci olmuştu.