İzmit’te Zafer coşkusu yine dolu dolu yaşanacak

24.08.2021 - 11:40, Güncelleme: 24.08.2021 - 11:40 1407+ kez okundu.

İzmit’te Zafer coşkusu yine dolu dolu yaşanacak

Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Recep Pehlivan ve Yönetimi Kurulu Üyesi Dr. Funda Atmaca, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e pandemi döneminde aile hekimlerine verdiği desteklerden ötürü plaket takdim etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, makamında Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Recep Pehlivan ve Yönetimi Kurulu Üyesi Dr. Funda Atmaca’yı ağırladı. Ziyarette, Dr. Pehlivan ile Dr. Atmaca, pandemi döneminde aile hekimlerine verdiği desteklerden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkür plaketi takdim etti.  PANDEMİ DÖNEMİNİN KAHRAMANLARI Başkan Hürriyet, büyük özveriyle çalışan sağlık personellerinin pandemi döneminin kahramanı olduğunu söyledi. Hürriyet, görevlerini daha rahat yerine getirebilmeleri adına sağlık çalışanlarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydederken nazik hediyeleri için Dr. Pehlivan ile Dr. Atmaca’ya teşekkürlerini iletti.

PANDEMİ DÖNEMİNİN KAHRAMANLARI