Osmangazi’de Karabalçık Üzüm Festivali

16.09.2021 - 16:56, Güncelleme: 17.09.2021 - 10:54 1475+ kez okundu.

Osmangazi’de Karabalçık Üzüm Festivali

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar 19 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Karabalçık Üzüm Festivaline tüm halkı davet etti.

BURSA (İGFA)- Bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan “Karabalçık Üzüm Festivali” için geri sayım başladı. Festival Osmangazi Belediyesi tarafından 19 Eylül Pazar günü saat 12.00’da gerçekleşecek. Bursa’nın bereketleri toplarında yetişen en güzel üzümlerin seçileceği festivalde, TRT Sanatçısı Mehsem Özşimşir sahne alacak.  Osmangazi Belediyesi’nin Karabalçık Mahallesi’nde festivale de üzümler Ata Sarısı, Alphonse Lavelle, İtalyan, Red Globe ve Mişel Pare olmak üzere jüri tarafından 5 farklı kategoride değerlendirilecek. Dereceye giren üzümler için ödül Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar tarafından verileceği belirtti. Pazar günü gerçekleşecek olan festivale Başkan Dündar tüm halkı davet etti.