Osmangazi Belediyesi

Manisa'da gölet temizliği başladı

27.09.2021 - 13:07, Güncelleme: 27.09.2021 - 16:53 1439+ kez okundu.

Manisa'da gölet temizliği başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Hayvanların su içtiği göletlerin temizliği yapıldı.

MANİSA(İGFA)-  Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kış mevsimi öncesinde hayvan içme suyu göletleri yapım ve bakımını tamamlıyor.  Manisa Köprübaşı ilçesine bağlı Gökveliler Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göletinde temizlik çalışmaları son buldu. Gökveliler Mahallesi sakinleri, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.