İzmit Sanat Akademisi yarın hizmete açılıyor

20.10.2021 - 16:36, Güncelleme: 20.10.2021 - 16:36 1143+ kez okundu.

İzmit Sanat Akademisi yarın hizmete açılıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile geleceğin sanatçılarını ortaya çıkaracak olan İzmit Sanat Akademisi yarın hizmete açılıyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile yeni yüzü ve nitelikli eğitmen kadrosuyla İzmit Sanat Akademisi 21 Ekim Perşembe günü açılıyor. Kenti sanatla dolu eski günlerine yeniden döndürecek olan Sanat Akademisi eğitimde uygulamalı ve modern eğitim anlayışı ile kendini güncelleyerek faaliyet gösterecek. CHP GENEL SEKRETERİ SELİN SAYEK BÖKE’NİN KATILIMIYLA Sosyal belediyeciliği benimseyen ve toplumun her kesimine hitap eden projeleri önemli isimlerle birlikte açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Sanat Akademisi’ni de CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile birlikte hizmete açacak. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Yalınkaya Sokak No 7/101 adresindeki İzmit Belediyesi Sanat Akademisi 21 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da açılacak. Sanat Akademisi’nde Dans, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama-Tiyatro bölümlerinde toplamda bin öğrenci eğitim alacak.

CHP GENEL SEKRETERİ SELİN SAYEK BÖKE’NİN KATILIMIYLA