Osmangazi Belediyesi

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal konuştu

09.11.2021 - 13:21, Güncelleme: 09.11.2021 - 13:21 1110+ kez okundu.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal konuştu

“Biz halkın partisiyiz, halktan yana projeler üreten ve hayata geçiren bir partiyiz. Biz Mustafa Kemal ve arkadaşlarının savaş meydanlarında kurduğu gelenekten geliyoruz, Kuvayi milliyeciyiz. CHP ÜLKEMİZE HUZURU VE GETİRECEK, Bize oy vermeyenler de güven içerisinde yaşayacak, Biz Birlik ve Beraberlik'ten yanayız!"

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek, sorun ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor. Pazar günü Tarsus merkez Akşemsettin, Şehit İshak, Yeni Mahalle ve Gaziler Mahallesi’nde kahvehane ziyaretlerinde bulunan Başkan Ozan Varal ve partili yöneticiler, gündeme dair karşılıklı görüş alış-verişinde bulundular. Ziyaretlerde öne çıkan başlıca konunun hayat pahalılığı olduğuna vurgu yapan Başkan Ozan Varal, “Hangi mahalleye gitsek, kiminle konuşsak, ilk şikayet hayat pahalılığı oluyor. Devlet kin ile öfke ile intikam ile yönetilmez, bilgi ile birikim ile yönetilir. Kin ve öfke ile yönetilirse kavga çıkar, huzur olmaz. Biz bu ülkeye gerçek anlamda huzuru getireceğiz. Bize oy vermeyenler de huzur içerisinde yaşayacak, özgürce eleştirebilecekler. ” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin izlediği politikaların yanı sıra CHP’li Belediyelerin sundukları hizmetlerle halka gelecek için umut vaat ettiğini kaydeden Başkan Ozan Varal, “Ülkemiz maalesef ki AKP’nin 19 yılda içte ve dışta uyguladığı hatalı kararların ceremesini çekmektedir. İnsanlarımız bir ekmeği veya simidi dahi alırken zorlandığı bir durumu gelmiştir. Fakat CHP Belediyelerin vatandaşlara sundukları hizmetler ve uzattıkları yardım elleri, gelecek için umut vaat etmektedir. Bugün Tarsus’ta da hem İlçe Belediyemizin, hem de Mersin Büyükşehir Belediyemizin özellikle sosyal projeleri, vatandaşın sofrasına aş, çocuğunun eğitim hayatına destek, bebeğinin bez ve mama, küçük üreticiye tohum, gübre, fide, hayvan destekleri ile halkımıza derman olmakta, ” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Tarsus’un en büyük mahalleleri arasında yer alan Akşemsettin, Şehit İshak, Yeni Mahalle ve Gaziler Mahallelerinde ki kahvehanelerde gösterilen ilgi, bizleri mutlu etmiş, çalışma azmimizi arttırmıştır. Daha önce başka partilere oy veren yurttaşlarımızın CHP. 'nin , toplumsal uzlaşının çatısı olduğunu düşünmeleri, CHP 'nin Türkiye 'nin umudu olduğunu göstermektedir. Halkımızın bu ilgisi, bizleri ilk seçimde iktidar yapacak ve güçlendirilmiş parlamenter sistemle, ülkemiz en kısa zamanda huzurlu mutlu günlere kavuşacaktır.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal,