Osmangazi Belediyesi

Hürriyet, Sadettin Hülagü’nün anne acısını paylaştı

15.11.2021 - 15:40, Güncelleme: 15.11.2021 - 15:40 1601+ kez okundu.

Hürriyet, Sadettin Hülagü’nün anne acısını paylaştı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, annesi vefat eden Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye sabır ve başsağlığı diledi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün annesi Meliha Hülagü vefat etti. Merhume Hülagü’nün cenaze namazı bugün Yeni Cuma Cami’nde öğle namazına müteakiben kılındı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün anne acısını paylaşarak Hülagü ailesine sabır ve başsağlığı diledi.